Érdekfeszítő témáról hallhattunk 2014. május 14-én, a Honvéd Kulturális Központ Intarzia termében, a Női S Klub rendezvényén.
Sok érdeklődő várta nagy figyelemmel Dr. Eőry Ajándok orvos-természetgyógyász előadását, amely a kínai Zhu Zong Xiang biofizikus- orvosprofesszor által létrehozott 3-1-2 meridiántorna alapjait és legfőbb hatásait ismertette.
Nagy kincsünk az egészség, amelyet leginkább a betegségek által kezdünk értékelni!
Kínában, ahol mindig az egészség megtartása volt a fő cél, a Sárga Császár Belső Könyve két kötete, hatalmas bölcsességével, segítette ezt a nemes szándékot.
Nemkülönben, az ezeréves bronzszobor, amelyre a fémöntéshez is értő orvos rávéste a meridiánok, a láthatatlan energiacsatornák ősi tudás által ismert lefutását. Mindez megegyezik Zhu professzor mérési eredményeivel, amelyeket akusztikus módszerrel, és elektromos ellenállásmérés útján is rögzített.
2013. év végén avattuk fel az Európai Meridián Központot Budapesten.
A 91. életévébe belépő Zhu professzor Dr. Eőry Ajándokra bízta hatalmas szellemi örökségét abban a reményben, hogy a keleti és a nyugati orvoslás, a betegek érdekében együttműködik.
A szemlélet és az életmód az egészség alapja!
Mindehhez hozzátartozik a naponkénti, rendszeres mozgás, melynek egyik kitűnő lehetősége a 3-1-2 meridiántorna.
Az előadás kitért a módszer népegészségügyi hasznára is!
Végül pedig a hallgatóság lelkesen végezte a 3-1-2 meridiántornát.
A felfrissült arcok, a csillogó szemek arról tanúskodtak, hogy van értelme ennek a tudományos alapon megalkotott test-és léleképítő, hosszú távon egészségjavító- és megőrző, egyszerű, mindenki által végezhető mozgássorozatnak, amelyet önkéntesek adnak tovább, humanitárius felajánlással, ahogyan Zhu professzor ránk hagyományozta.
Együtt, egymásért és önmagunkért, sokat tehetünk!
Szigeti Magdolna Mária

s_klub