Örömmel üdvözölhettük ismét a körünkben Dr. Zhu Zong-Xiang professzort, aki egy új szerbiai, és egy erdélyi 3-1-2 Meridián Központ avatására érkezett Európába.

Június 2-án Budapesten, az Andretti előadótermében találkozhattunk a tu-dományos munkásságáért Nobel-díjra többször is felterjesztett, 93 éves tu-dóssal, aki csodálatos lehetőséget adott a kezünkbe az egészségünk javítására és megtartására, a 3-1-2 meridántorna tudományos alapon létrehozott módszerével. Mindez a harmincéves szakmai és emberi barátságnak is kö-szönhető az ősi hagyományt őrző kínai akadémikus és Dr. Eőry Ajándok házi-orvos-biofizikus között, aki az angolról magyarra fordítás emberpróbáló fel-adatát vállalta.

Az előadás ezúttal inkább tapasztalatcserének tekinthető a tudomány és a gyakorlat között, hiszen Zhu professzort a magyar gyakorlók és 3-1-2 klub-vezetők eddig szerzett eredménye érdekelte. A végső cél: száműzni a beteg-ségeket a világból!
Első lépés: a magas vérnyomás, mint rizikófaktor, megszüntetése! Ennek hátterében a nyugati orvoslás is a májat tudja. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint, a máj yang energiája túlzott, míg a vese yin energiája kevés. A nyugati, tüneti gyógyítás az ereket tágítja, a keleti orvoslás pedig helyreállítja a meridiánrendszer energia-egyensúlyát!

Többen beszámoltak arról, hogy a 3-1-2 meridiántorna hatására, a magas vérnyomásuk megszűnt. Ha mégsem következne be a várt eredmény, három figyelemre méltó szempontot nevezett meg a professzor:
1. A 3-1-2 meridiántorna rendszeres gyakorlása.
2. Pozitivitás! Kerüljük a negatív érzelmeket, jó gondolatokat tápláljunk, hogy derűs legyen a lelkivilágunk!
3. „Rosszaság”, amit a Hagyományos Kínai Orvoslás is számontart. Ártó környezeti hatások, mint például: a tartós forróság, a nedvesség, a hi-deg, a szél, a nagyon forró, a szárazság, és a nyálka, mert eltömít. A drogok, gyógyszerek, műtét, baktérium, vírus, tumor is ide tartoznak.

Mivel a természetben és az ember belső világában a jó és a rossz egyaránt jelen van, fontos, hogy a jót növeljük.
A másik népbetegség az ízületi gyulladás, amely pl. Kínában és Kanadában is, egyaránt probléma!
Nagy a feladat! Ismerje meg az egész világ ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy a betegségek távozzanak a világból!
Ingyenesen, szeretet-alapon adjuk tovább, a keresztényi szempontok alap-ján! Jó ember az, aki másnak is jót akar.
2014. június 2-án jó emberek találkoztak…
Isten áldja Mindannyiunkat!
Szigeti Magdolna Mária