Kedves Doktor Úr!

Csütörtökön múlt 2 hónapja, hogy elkezdtem alkalmazni a tornát, és azóta is reggel este csinálom.
Azóta – lényegesen stabilabb lettem mentálisan
– a vérnyomásom kezd beállni az évekkel korábbi szintre, nincs hajnali fejfájás.
– Még szedem a vérnyomáscsökkentőt, de hamarosan elhagyhatom, azt hiszem
– mozgásom jóval könnyebb, évek óta nem tudtam hajolni, emelni.
– pajzsmirigy autoimmun betegség – másfél hónapja voltam Önnél a rendelőjében, akkor mutatta Ön nekem, hogy naponta masszirozzam a nyakam közepén a mélyedést. ezt csinálom is, áprilisban megyek kontrollra, meglátjuk, mit mutat majd a labor meg az ultrahang, mekkora a bög.
Van/volt viszont egy gondom: igyekeztem leadni a 15-20 kg feleslegből, a doktorok is ezzel gyötörnek mindíg, de az utóbbi időben olyan étvágyam lett, ettem, mint a rozsda, nem győztem főzni. Aztán márc.6-án elmentem a Mosoly utcába, és ott egy igen sovány hölgy azt kérdezte Öntől, hogyan tudna hízni. Ön azt válaszolta, hogy a lábunkon a pontot ha csak simogatjuk, az növeli az étvágyat, ha meg erősebben nyomjuk, akkor csökkenti. Akkor jöttem rá, hogy hát ez lehet a baj, mert én csak simogattam inkább, mint massziroztam.
És tényleg, azóta úgy belenyomom az ujjam, ahogy csak tudom, hogy fájjon – még a körmeimet is levágtam kicsire, hogy ne akadályozzon -, és tényleg mára már túl vagyok az állandó „zabáláson”. Hát ez is működik, eszembe nem jutott volna, hogy a farkas étvágy oka is itt keresendő.
Köszönöm Doktor Úr!
Üdvözlettel:
V N Zsuzsa