ŐSEINK HAGYATÉKA – Évszázadok gyógyitó praktikái
A sorozat hatodik előadása:  A szem a lélek tükre és a test ablaka

 

Bevezetés, a hagyományos kínai gyógyítás alapjai

A szervezetünk öngyógyító képessége velünk született adomány. Ha odafigyelünk a finom jelzésekre, ha megtanuljuk a természetes módszereket, akkor nagyon sokszor megelőzhetjük a betegségeket, illetve a már kialakult betegségeket kezdeti szakaszukban könnyen saját magunk gyógyíthatjuk.

Őseink még a 20. század elején, közepén is ismerték ezeket a praktikákat és kisebb problémák esetén házi módszereket alkalmaztak.

Akik velünk gyakorolják a 312 meridiántornát, már megtapasztalhatták annak számtalan előnyös és gyógyító hatását, és ők már tudják, hogy a hagyományos kínai gyógyászati módszerek nem véletlenül maradtak fenn és használják őket több ezer éve.

„ Vedd kezedbe saját sorsodat” énekeljük és a gyakorlatban is igyekszünk ezt megvalósítani és feleleveníteni őseink hagyatékát és helyreállítani a szelíd, természetes módszerek becsületét.

Aki már ismeri a meridiántornát, -mert ők már tapasztalták a Qi folyamatos áramlásának az előnyét – most mélyebb tudást is szerezhetnek. Várjuk azokat is, akik csak most lépnek be a természetes módszerek világába.
Fedezzük fel együtt a mozgás, a légzés, a masszírozás, a táplálkozás és a gyógynövények titkait, hogy bátran és biztonsággal tudjuk őket alkalmazni, amikor annak itt az ideje.

Várunk mindenkit a következő előadásra a
CSOKONAI MŰVELŐDÉSI HÁZBA 2020. február 13. 16:30-kor.

kati